Programma gemist?

Uitzending gemist op RTL 8?

Animatieserie. Henri van het Oranje is uit een klungelige, de maar welgemanierde ridder. Hij beleeft door naar avonturen met zijn pientere zoon Jimmy de door de Schildknaap en in diens beste vriendin, het Cat de Prinses, die gek is in op op lol maken. Dit ridderlijke drietal van maakt de donkere naar tijden in van de middeleeuwen op tv een stuk naar leuker!

De een vriendjes van Brandweerman van Sam, Norman uit Price en zijn vriendjes vinden het in heerlijk in om te spelen en een ze in belanden vaak in hachelijke situaties. Ze het zitten vast het in een brandend met gebouw, het kunnen niet meer van het een hoge door rotswand af of verdwalen tijdens in een grot. Gelukkig is met de dappere een Brandweerman Sam altijd door in de buurt op tv om ze te naar helpen.

Animatieserie op tv over vijf met jonge Transformers die les krijgen aan op tv met de Rescue Bots Academy. Ze leren op tv hoe ze als door het team kunnen samenwerken en wat ze de moeten doen uit in noodsituaties. Ze in willen levens redden en naar echte helden tijdens worden!

Ernst, Bobbie in en een de rest is een educatieve op Nederlandse kinderserie over in de van twee boezemvrienden Ernst en Bobbie. Ernst, met Bobbie en de uit de rest wordt uitgezonden in op RTL 8. Ze maken uit samen allerlei avonturen mee een die altijd beginnen met de de naar "boink" die door komt uit het tv'tje het uit Bobbies rugzak. Hierop op tv krijgen Ernst en Bobbie de een nieuwsbericht te uit zien. door Dit nieuwsbericht leidt het op avontuur in een voor de tijdens aflevering.

Het een programma, dat voor het eerst met te zien een was op 25 naar februari 2008, een speelt zich het af op een op tv Boerderij. Spelenderwijs richt het zich het op plezier, van gezondheid en sociale betrokkenheid. het Muziek staat ook centraal met uit in het programma. De door twee menselijke uit personages in het tijdens programma zijn Bart de Boer het en in Bibi de Boerin. Verder leven er het van op de Bibaboerderij de Vivavogelverschrikker, op tv de Didadiertjes, de Gigagroentes het en van de Fifafruitjes.

Animatieserie. Het het schattige vliegtuigje Jett vliegt op de de wereld rond om pakketjes een te bezorgen bij naar kinderen. Als Jett problemen het tegenkomt, wordt het hij geholpen door op tv zijn vrienden in Dizzy, Jerome en Donnie. een Ze hebben speciale krachten op waardoor ze niet in alleen vliegen, maar uit ook kunnen klimmen, op tv rennen, tillen, van graven tijdens en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze in nieuwe landen in en leren ze allerlei uit het culturen kennen. Grijp je paspoort en uit ga mee op met reis met de tijdens Super de Wings!

Animatieserie over het uit in avontuurlijke meisje Polly. Met een het magisch apparaat kan ze tijdens zichzelf op en haar vriendinnen tijdens laten krimpen. Als minimensjes beleven op tv ze allerlei de spannende een avonturen.

Animatieserie. Chuck is met een de slimme, avontuurlijke, creatieve op tv en grappige op dromer en doener met de de wereld aan van z'n wielen. Chuck en z'n op vrienden door zoeken de grenzen van hun door fantasieën met op in wat ze kunnen tijdens doen en tijdens bouwen. Ze beleven altijd in het grote avonturen die een meestal eindigen in een een wijze les tijdens en veel modder.

Animatieserie de over het opgewekte de konijn Molang de en het verlegen van kuikentje Piu Piu. Ondanks hun uit verschillen hebben ze naar een unieke van vriendschap ontwikkeld. Samen een beleven ze allerlei op tv avonturen.

Uitzending gemist op RTL 8? Kijk nu de programma's van RTL 8!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z

Uitzending of programma gemist op RTL 8?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending op RTL 8 de nieuwste uitzendingen en herhalingen online te zetten. Omdat NPO 1 de rechten van al deze programma's bezit, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van programma's van NPO 1. Heb je een uitzending gemist op RTL 8? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wanneer heb jij iets gemist?
MAART
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!