Programma gemist?

Uitzending gemist op Veronica?

In Border Security tijdens worden de grensbewakers gevolgd tijdens op tv een 'gewone' dag werk. De uit met Australische en Amerikaanse luchthavens zijn beveiligd op tv met technologische scanners, een camera’s en een detectoren. Ondanks deze door maatregelen slagen tijdens drugskoeriers, smokkelaars, illegalen en in andere personen met slechte in bedoelingen er nogal met eens door in deze apparatuur te omzeilen door en de speurhonden een om de tuin de te leiden. De van douane-inspecteurs moeten de ook worden gepasseerd op om het uit land in te komen. door Border tijdens Security volgt de speciaal opgeleide grensagenten de op naar de Australische en Amerikaanse luchthavens. op Zij door gebruiken hun intuïtie, lezen op tv de lichaamstaal van van de passagiers, letten in op de op tv kleinste foutjes in de verhalen met van reizigers en op tv halen zo op de verdachten door uit de lange uit rijen.

Bernard Schuiteman, de tijdens Nederlandse op tv hoofdscout van met Rapid, voorspelt dat de Oostenrijkers met een kleine op tv zege boeken op naar Ajax.

De naar landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. het Of het door nou gaat om drugssmokkel, naar illegale het immigratie, inspecties of de het meenemen van verboden een v...

Uitzending gemist op Veronica? Kijk nu de programma's van Veronica!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z

Uitzending of programma gemist op Veronica?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending op Veronica de nieuwste uitzendingen en herhalingen online te zetten. Omdat NPO 1 de rechten van al deze programma's bezit, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van programma's van NPO 1. Heb je een uitzending gemist op Veronica? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wanneer heb jij iets gemist?
NOVEMBER
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!