Programma gemist?

Uitzending gemist op Veronica?

In Border naar Security worden grensbewakers het gevolgd tijdens een 'gewone' een dag in werk. De Australische en door Amerikaanse luchthavens zijn beveiligd tijdens met technologische scanners, van camera’s in en detectoren. Ondanks deze maatregelen met slagen tijdens drugskoeriers, smokkelaars, illegalen en de andere personen door met slechte bedoelingen er uit nogal eens uit in deze apparatuur van te omzeilen en de het speurhonden om de de tuin te naar leiden. De douane-inspecteurs moeten met ook worden gepasseerd om tijdens het land met in te komen. een Border Security van volgt de een speciaal opgeleide grensagenten in op de Australische en Amerikaanse luchthavens. uit van Zij gebruiken hun intuïtie, lezen door de lichaamstaal door van de passagiers, letten door op uit de kleinste foutjes in de naar verhalen van reizigers een en op halen zo de verdachten in uit de lange van rijen.

De het landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of tijdens naar het nou gaat om drugssmokkel, illegale tijdens de immigratie, inspecties of het het meenemen van verboden naar v...

Uitzending gemist op Veronica? Kijk nu de programma's van Veronica!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z

Uitzending of programma gemist op Veronica?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending op Veronica de nieuwste uitzendingen en herhalingen online te zetten. Omdat NPO 1 de rechten van al deze programma's bezit, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van programma's van NPO 1. Heb je een uitzending gemist op Veronica? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wanneer heb jij iets gemist?
OKTOBER
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!