Programma gemist?

Uitzending gemist op Veronica?

In de Border Security worden grensbewakers gevolgd met tijdens een 'gewone' met in dag werk. De Australische en Amerikaanse uit luchthavens zijn beveiligd tijdens met technologische scanners, het camera’s en door detectoren. Ondanks deze maatregelen met slagen drugskoeriers, naar smokkelaars, illegalen in en andere personen de met slechte bedoelingen er nogal door eens een in deze op tv apparatuur te omzeilen en de door speurhonden om door de tuin te leiden. door De de douane-inspecteurs moeten ook worden naar gepasseerd om het in land in te komen. op Border Security volgt op de het speciaal opgeleide grensagenten op de de Australische naar en Amerikaanse luchthavens. in Zij gebruiken hun intuïtie, lezen op tv de lichaamstaal van de het uit passagiers, letten op de naar kleinste foutjes in de met verhalen van met reizigers en halen tijdens zo de verdachten uit de met lange een rijen.

Bernard met Schuiteman, de Nederlandse hoofdscout van op het Rapid, voorspelt dat de Oostenrijkers van een een kleine zege boeken op het Ajax.

De een landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of op het nou een gaat op om drugssmokkel, illegale met immigratie, inspecties of een het meenemen van verboden de v...

Uitzending gemist op Veronica? Kijk nu de programma's van Veronica!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z

Uitzending of programma gemist op Veronica?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending op Veronica de nieuwste uitzendingen en herhalingen online te zetten. Omdat NPO 1 de rechten van al deze programma's bezit, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van programma's van NPO 1. Heb je een uitzending gemist op Veronica? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wanneer heb jij iets gemist?
NOVEMBER
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!