Programma gemist?

Uitzending gemist op Veronica?

In tijdens Border Security worden grensbewakers gevolgd in de tijdens een 'gewone' het dag werk. De Australische en door Amerikaanse luchthavens naar zijn beveiligd met het technologische scanners, camera’s en in detectoren. Ondanks deze maatregelen op tv in slagen drugskoeriers, smokkelaars, illegalen met en andere personen met naar slechte bedoelingen er nogal door eens in op deze met apparatuur te omzeilen en de speurhonden uit uit om de tuin te naar leiden. De door douane-inspecteurs moeten ook worden gepasseerd om met het van land in te komen. door Border Security volgt van de speciaal de opgeleide grensagenten op met de Australische en op tv Amerikaanse luchthavens. Zij tijdens gebruiken hun intuïtie, lezen de de lichaamstaal het van de passagiers, letten van op naar de kleinste foutjes in de verhalen door van reizigers tijdens en halen zo van de met verdachten uit de lange in rijen.

De op tv landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. door Of tijdens het nou gaat om drugssmokkel, illegale de immigratie, inspecties of op het meenemen van op naar verboden v...

Uitzending gemist op Veronica? Kijk nu de programma's van Veronica!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z

Uitzending of programma gemist op Veronica?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending op Veronica de nieuwste uitzendingen en herhalingen online te zetten. Omdat NPO 1 de rechten van al deze programma's bezit, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van programma's van NPO 1. Heb je een uitzending gemist op Veronica? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wanneer heb jij iets gemist?
OKTOBER
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!