Programma gemist?

Uitzending gemist op Veronica?

In Border Security door met worden grensbewakers gevolgd tijdens een tijdens 'gewone' dag werk. naar De Australische en Amerikaanse van luchthavens zijn op tv beveiligd met door technologische scanners, camera’s en detectoren. het Ondanks deze door maatregelen slagen drugskoeriers, smokkelaars, met tijdens illegalen en andere personen met op slechte bedoelingen er naar nogal eens in van deze apparatuur een te omzeilen en van de speurhonden om een de tuin te leiden. de De douane-inspecteurs moeten ook de in worden gepasseerd om het land in tijdens te naar komen. Border op Security volgt de het speciaal opgeleide grensagenten op de tijdens Australische en de Amerikaanse luchthavens. Zij gebruiken hun met intuïtie, van lezen de lichaamstaal de van de passagiers, letten op uit de kleinste foutjes uit in de verhalen tijdens van reizigers de en halen zo in de verdachten uit met de lange tijdens rijen.

Bernard op Schuiteman, de Nederlandse tijdens hoofdscout van Rapid, voorspelt de dat de Oostenrijkers het een kleine zege boeken van op in Ajax.

De landsgrenzen worden op voortdurend bedreigd. in Of het op nou gaat om uit drugssmokkel, illegale tijdens immigratie, inspecties of het meenemen van van verboden uit v...

Uitzending gemist op Veronica? Kijk nu de programma's van Veronica!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z

Uitzending of programma gemist op Veronica?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending op Veronica de nieuwste uitzendingen en herhalingen online te zetten. Omdat NPO 1 de rechten van al deze programma's bezit, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van programma's van NPO 1. Heb je een uitzending gemist op Veronica? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wanneer heb jij iets gemist?
NOVEMBER
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!