Programma gemist?

Uitzending gemist op Veronica?

In Border Security een worden van grensbewakers gevolgd tijdens een naar 'gewone' dag in werk. De Australische naar en Amerikaanse door luchthavens zijn beveiligd met technologische scanners, van naar camera’s en detectoren. Ondanks deze op tv maatregelen slagen door drugskoeriers, smokkelaars, illegalen met en andere personen met slechte op tv bedoelingen er van nogal eens in de deze uit apparatuur te omzeilen en naar de speurhonden om de tuin op te naar leiden. De douane-inspecteurs in moeten ook worden naar gepasseerd om van het land in te komen. de Border Security volgt op de speciaal op opgeleide grensagenten op de een Australische en op Amerikaanse luchthavens. in Zij gebruiken hun intuïtie, lezen op tv de uit lichaamstaal van de passagiers, letten op op de kleinste foutjes tijdens op tv in de verhalen van op tv reizigers en halen zo de naar verdachten uit de op tv lange naar rijen.

De landsgrenzen worden tijdens voortdurend bedreigd. Of een het nou op tv gaat om drugssmokkel, tijdens illegale immigratie, in inspecties of het meenemen van op tv verboden op v...

Uitzending gemist op Veronica? Kijk nu de programma's van Veronica!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z

Uitzending of programma gemist op Veronica?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending op Veronica de nieuwste uitzendingen en herhalingen online te zetten. Omdat NPO 1 de rechten van al deze programma's bezit, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van programma's van NPO 1. Heb je een uitzending gemist op Veronica? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wanneer heb jij iets gemist?
OKTOBER
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!