Programma gemist?

Uitzending gemist op Veronica?

In op tv Border Security worden het grensbewakers gevolgd tijdens een 'gewone' naar dag werk. met De Australische en Amerikaanse de luchthavens in zijn beveiligd met het technologische scanners, camera’s en op tv detectoren. Ondanks in deze maatregelen slagen drugskoeriers, smokkelaars, tijdens illegalen en met andere personen met het slechte bedoelingen naar er nogal eens uit in deze apparatuur te naar omzeilen op en de speurhonden om de tijdens tuin op te leiden. De douane-inspecteurs moeten ook een door worden gepasseerd om op het land in te komen. op tv Border Security volgt op de van speciaal opgeleide grensagenten van op de Australische en in Amerikaanse luchthavens. op tv Zij gebruiken hun intuïtie, lezen de op tv met lichaamstaal van de passagiers, letten in op de met kleinste foutjes in door de verhalen uit van reizigers en halen een zo de verdachten uit in de van lange rijen.

Leer Gotham, het de broedplaats in van 's in werelds meest iconische schurken als The in Joker, The Penguin op en The op Riddler, op tv op geheel nieuwe wijze de kennen...

Uitzending gemist op Veronica? Kijk nu de programma's van Veronica!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z

Uitzending of programma gemist op Veronica?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending op Veronica de nieuwste uitzendingen en herhalingen online te zetten. Omdat NPO 1 de rechten van al deze programma's bezit, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van programma's van NPO 1. Heb je een uitzending gemist op Veronica? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wanneer heb jij iets gemist?
MAART
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!