Programma gemist?

Uitzending gemist op Veronica?

In Border tijdens Security worden grensbewakers in gevolgd tijdens een het 'gewone' in dag werk. De in Australische en Amerikaanse luchthavens zijn beveiligd een de met technologische scanners, camera’s naar en detectoren. Ondanks het deze maatregelen slagen van drugskoeriers, smokkelaars, illegalen in en andere personen met tijdens slechte bedoelingen er nogal naar eens in een deze apparatuur te door omzeilen in en de speurhonden op tv om de tuin van te leiden. De door douane-inspecteurs moeten ook worden gepasseerd om op tv het land in door te komen. Border het Security volgt op tv de speciaal opgeleide de grensagenten op de de Australische en Amerikaanse op tv luchthavens. Zij gebruiken door hun intuïtie, lezen de uit uit lichaamstaal van de passagiers, letten op op tv de kleinste van foutjes in de verhalen op tv op tv van reizigers en halen zo van de verdachten uit met de lange naar rijen.

Leer Gotham, tijdens de broedplaats van van 's werelds meest iconische uit schurken als door The het Joker, The Penguin en het The Riddler, uit op geheel nieuwe wijze tijdens kennen...

Uitzending gemist op Veronica? Kijk nu de programma's van Veronica!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z

Uitzending of programma gemist op Veronica?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending op Veronica de nieuwste uitzendingen en herhalingen online te zetten. Omdat NPO 1 de rechten van al deze programma's bezit, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van programma's van NPO 1. Heb je een uitzending gemist op Veronica? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wanneer heb jij iets gemist?
MAART
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!