Programma gemist?

Uitzending gemist op Veronica?

In Border door Security worden grensbewakers tijdens gevolgd tijdens tijdens een 'gewone' van dag werk. De Australische en Amerikaanse tijdens luchthavens op zijn beveiligd met technologische scanners, naar camera’s en tijdens detectoren. Ondanks deze op maatregelen het slagen drugskoeriers, smokkelaars, illegalen met en andere personen met slechte van bedoelingen er nogal tijdens eens tijdens in deze een apparatuur te omzeilen en door de speurhonden om de tuin naar op te leiden. De douane-inspecteurs moeten het ook op tv worden gepasseerd om het land in door te naar komen. Border uit Security volgt de het speciaal opgeleide grensagenten op de Australische een en naar Amerikaanse luchthavens. Zij tijdens gebruiken hun intuïtie, lezen uit de lichaamstaal van de in passagiers, een letten op de kleinste foutjes met in de verhalen van van reizigers en uit halen zo op de verdachten met uit de lange het rijen.

Leer Gotham, met de de broedplaats van 's werelds meest iconische de schurken als The uit Joker, The de Penguin naar en The Riddler, op geheel nieuwe naar op tv wijze kennen...

Uitzending gemist op Veronica? Kijk nu de programma's van Veronica!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z

Uitzending of programma gemist op Veronica?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending op Veronica de nieuwste uitzendingen en herhalingen online te zetten. Omdat NPO 1 de rechten van al deze programma's bezit, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van programma's van NPO 1. Heb je een uitzending gemist op Veronica? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wanneer heb jij iets gemist?
MAART
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!