Programma gemist?

Uitzending gemist op Veronica?

In door Border Security in worden grensbewakers gevolgd met tijdens een 'gewone' dag op werk. De Australische en tijdens Amerikaanse luchthavens uit zijn beveiligd met technologische tijdens scanners, camera’s en een detectoren. op tv Ondanks deze maatregelen met slagen drugskoeriers, smokkelaars, met illegalen en andere personen op met slechte bedoelingen er nogal uit eens in naar deze apparatuur te tijdens omzeilen en de speurhonden in de om de tuin op tv te leiden. De douane-inspecteurs moeten het ook worden met gepasseerd om van het land in te op komen. Border Security volgt op de speciaal op tv opgeleide grensagenten op op tv de Australische en Amerikaanse luchthavens. met Zij tijdens gebruiken hun intuïtie, lezen de van door lichaamstaal van de op tv passagiers, letten op de op kleinste foutjes in de met verhalen van reizigers door en halen zo in de verdachten uit de in in lange rijen.

Bernard een Schuiteman, de Nederlandse hoofdscout op tv van Rapid, voorspelt door dat de uit Oostenrijkers een kleine zege een boeken op op tv Ajax.

Uitzending gemist op Veronica? Kijk nu de programma's van Veronica!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z

Uitzending of programma gemist op Veronica?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending op Veronica de nieuwste uitzendingen en herhalingen online te zetten. Omdat NPO 1 de rechten van al deze programma's bezit, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van programma's van NPO 1. Heb je een uitzending gemist op Veronica? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wanneer heb jij iets gemist?
FEBRUARI
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!