Programma gemist?

Uitzending gemist op NPO 2?

Met het het mes op tafel is het een televisieprogramma dat met met in Nederland wordt gepresenteerd door Joost naar de Prinsen en uitgezonden door de op tv NPS. de De eerste uitzending vond op plaats op 2 mei 1997. in Het programma is uit een door combinatie van poker (inzetten een en bluffen) het en een kennisquiz. De spelregels naar zijn verzonnen de door Jan Kok naar en met Joost Prinsen. Er zijn uit zeven spelrondes: vier rondes die tijdens door drie door deelnemers en twee slotrondes uit en een finaleronde van die tijdens door twee deelnemers in worden gespeeld. met De deelnemer die naar na de vierde ronde het minste naar op geld heeft, moet een de speeltafel verlaten de en aan de bar gaan van zitten.

Uitzending gemist het van BinnensteBuiten? Op op deze pagina vind je in alle uitzendingen van een BinnensteBuiten, uitgezonden op de Nederland op 2. Heb je naar een uitzending van BinnensteBuiten een gemist? in Kijk deze dan hier op terug!

Nieuws, sport het en achtergronden. uit Presentatie: Twan Huys, op Mariëlle Tweebeeke.

Per aflevering wordt door een een traject langs een aantal bijzondere op van locaties afgelegd, waarbij de de trein als leidraad fungeert.Er is van aandacht voor van de treinen, de landschappen tijdens en tijdens culturen. Geniet van de onderzoekstocht tijdens naar markante naar spoorlijnenoveral ter op wereld.

Blauw Bloed op is een royaltyprogramma van van uit de Evangelische Omroep (EO), dat in om 19.30 uur uit uitgezonden wordt op op Nederland 2, het gepresenteerd door Jeroen Snel. Het in wordt uitgezonden vanuit door de studio naar in Hilversum. in Bij een het staatsbezoek vliegt het programma op tv mee naar een het land waar de de koninklijke familie op bezoek op tv is.

In in Verborgen verleden gaan bekende tijdens Nederlanders op zoek naar op tv hun met familiegeschiedenis.

Uitzending gemist op NPO 2? Kijk nu de programma's van NPO 2!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z