Programma gemist?

Uitzending gemist op NPO 2?

Nieuws, sport en van achtergronden. de Presentatie: Twan Huys, Mariëlle op tv Tweebeeke.

Uitzending gemist met van BinnensteBuiten? de Op deze pagina vind je van de alle uitzendingen van BinnensteBuiten, op uitgezonden op Nederland 2. Heb de het je een uitzending van BinnensteBuiten het gemist? Kijk het deze dan hier in terug!

Per seconde met wijzer het is een televisiequiz die in oktober van een 1967 de eerste door aflevering had. Presentator was Berend Boudewijn. van In 1989 kwam uit met het programma met Kees Driehuis terug de op de Nederlandse een de televisie. In Vlaanderen werd het programma met naar tot 2003 gepresenteerd door tijdens Herman Van tijdens Molle, daarna kwam tijdens de presentatie in handen met van Jo Van op Damme. Per aflevering in worden twee op kandidaten — afzonderlijk op tv van elkaar — ondervraagd. De kandidaat een krijgt een 200 seconden speeltijd voor een van een aflevering. Bovendien krijgt hij bij een de aanvang naar van een aflevering twee uit jokers, plus de van jokers die hij op tv over op tv had gehouden van de vorige naar aflevering.

Onder de noemer op tv 2doc zijn op de Nederland met 2 voortaan wekelijks door boeiende documentaires te bewonderen. op tv De naar zender wil zo meer van aandacht voor een het genre. De naar maandagavond wordt sterker tijdens dan ooit geprofileerd als documentaire-avond, met met wekelijks door een nieuwe primetime documentaire de om 21.00 door uur.

Blauw Bloed is het een royaltyprogramma van op de het Evangelische Omroep in (EO), dat om op 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland een 2, gepresenteerd door uit Jeroen het Snel. Het wordt uitgezonden op tv vanuit de van studio in Hilversum. met Bij een staatsbezoek van vliegt het programma mee naar naar het op land waar naar de koninklijke familie op door bezoek is.

Uitzending gemist op NPO 2? Kijk nu de programma's van NPO 2!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z