Programma gemist?

Uitzending gemist op NPO 2?

Nieuws, naar sport en achtergronden. Presentatie: Twan door Huys, Mariëlle een Tweebeeke.

Per met seconde wijzer is een televisiequiz het die in oktober van 1967 de de eerste aflevering had. uit Presentator uit was Berend Boudewijn. tijdens In 1989 kwam het programma een met Kees Driehuis terug het op een de Nederlandse televisie. een In Vlaanderen door werd het programma naar tot 2003 gepresenteerd door Herman Van op een Molle, daarna kwam de presentatie in van met handen van Jo op Van Damme. Per aflevering worden twee het kandidaten — met afzonderlijk van de elkaar — ondervraagd. De in kandidaat krijgt 200 de seconden een speeltijd voor een aflevering. Bovendien krijgt een hij tijdens bij de aanvang het van een in aflevering twee jokers, plus de de jokers die hij over een had uit gehouden van de op tv vorige aflevering.

Uitzending op tv gemist van BinnensteBuiten? Op van deze pagina met vind je alle een uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op door Nederland 2. Heb naar uit je een uitzending op tv van BinnensteBuiten gemist? Kijk uit deze dan in hier terug!

Onder met de noemer 2doc zijn op tijdens Nederland 2 voortaan de wekelijks een boeiende documentaires te bewonderen. De tijdens zender wil zo tijdens meer in aandacht voor in het genre. De maandagavond wordt sterker van dan ooit geprofileerd naar als documentaire-avond, met door wekelijks in een nieuwe primetime tijdens documentaire om 21.00 het uur.

op Journaal

Andere in Tijden is in een Nederlands televisieprogramma. Het wordt gemaakt in door de NPS van en door de VPRO op door Nederland 2 en behandelt elke op week historische de onderwerpen, een aan de hand op tv van de actualiteit of een bepaalde van een datum in de uit uitzendweek. Er wordt samen met de op tv betrokkenen teruggeblikt naar op een gebeurtenis door van toen die in verband houdt met op tv het heden. het Het programma wordt op tv vanuit het gebouw van tijdens het Nederlands in Instituut voor Beeld en Geluid uit in met Hilversum gepresenteerd door Hans door Goedkoop, in de eindredactie is op tv in handen van Ad van Liempt de en het Carla Boos. De beeldonderzoeker naar heet Gerard tijdens Nijssen. Hij heeft regelmatig oud op tv filmmateriaal op ontdekt.

Uitzending gemist op NPO 2? Kijk nu de programma's van NPO 2!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z