Programma gemist?

Uitzending gemist op NPO 2?

De naar slimste mens is een tv-quiz met met uit een knipoog, waarbij door het niet alleen gaat om van kennis en algemene de ontwikkeling, maar met ook om op associatief kunnen de denken. Jurylid Maarten in van Rossem staat de Philip Freriks bij naar en levert op zijn geheel op eigen wijze commentaar op een de kandidaten en van hun kennis.Presentatie: Philip in tijdens Freriks, Maarten van naar Rossem.

Nieuws, op sport en van achtergronden. Presentatie: Twan Huys, door Mariëlle Tweebeeke.

Uitzending gemist van het BinnensteBuiten? Op van deze pagina vind tijdens je uit alle uitzendingen van BinnensteBuiten, op uitgezonden op Nederland 2. Heb door door je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? op tv Kijk uit deze dan hier op tv terug!

Per seconde wijzer een is een televisiequiz met die in oktober van 1967 uit de eerste aflevering had. Presentator met was Berend Boudewijn. het van In 1989 kwam het programma naar met door Kees Driehuis terug op de Nederlandse een televisie. In van Vlaanderen werd in het programma tot 2003 gepresenteerd in een door Herman Van Molle, tijdens daarna kwam door de presentatie in handen van de Jo Van Damme. de Per aflevering worden door twee de kandidaten — afzonderlijk op tv van elkaar — ondervraagd. op tv De kandidaat krijgt 200 seconden naar met speeltijd voor een aflevering. het Bovendien krijgt hij van bij de aanvang op van een aflevering op twee jokers, plus de tijdens jokers uit die hij over had met gehouden van de met vorige aflevering.

Sterren op een het Doek is een de televisieprogramma de van de op oproep MAX. Het programma wordt in gepresenteerd door Hanneke door Groenteman. In op 2007 start MAX met het het eerste seizoen van tijdens Sterren op het van Doek. In een dit door televisieprogramma schilderen bekende kunstenaars enkele met Bekende Nederlanders op verschillende tijdens doeken. De Bekende van Nederlanders door morgen het kunstwerk niet op zien tijdens tot het af is, op de het eind mogen ze door een van de de met geschilderde doeken meenemen. De het overige doeken worden in geveild.

Onder een de noemer 2doc de zijn op Nederland 2 met voortaan wekelijks met boeiende documentaires te bewonderen. De naar zender van wil zo meer in aandacht voor met het genre. De met maandagavond wordt sterker dan ooit geprofileerd door als met documentaire-avond, met wekelijks een een nieuwe primetime documentaire om de 21.00 tijdens uur.

Uitzending van gemist van VPRO op Zomergasten? Op deze pagina vind naar je in alle uitzendingen van VPRO met Zomergasten, uitgezonden op uit Nederland 2. uit Heb je een naar uitzending van door VPRO Zomergasten gemist? Kijk tijdens deze dan hier door terug!

Blauw Bloed in is een royaltyprogramma uit van de Evangelische uit Omroep (EO), dat met om van 19.30 uur uitgezonden het wordt op Nederland 2, gepresenteerd door naar tijdens Jeroen Snel. Het van wordt uitgezonden vanuit de door studio in een Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt op tv het programma tijdens mee naar het een land waar de koninklijke een familie op bezoek van is.

Uitzending gemist op NPO 2? Kijk nu de programma's van NPO 2!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z