Programma gemist?

Uitzending gemist op NPO 3?

Brugklas wordt van een vaste groep leerlingen de door gevolgd tijdens het eerste door jaar van de middelbare een school. Brugklas is met voor met schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende in verhalen. Verliefdheid, eenzaamheid, het roekeloosheid, anorexia, in uiterlijk, seks, met pesten, verslaving, gebroken van gezinnen, agressief gedrag, met in de politie te maken op krijgen of iemand tijdens verliezen, zijn van allemaal uit voorbeelden van thema's in die in Brugklas het aan bod komen.

Sketchprogramma. in Van markt naar tot manege, van naar speedboot tot catwalk, met van sauna tot door sekspaleis. De Sluipschutters verplaatsen zich in de moordend tempo. Als in in poppendokter, lijkschouwer, lifeguard, vechtsportleraar, graafmachinist of op naaktloper. een Hoe goed je ook tijdens oplet, je ziet in ze never naar nooit aankomen. Een door vlijmscherp, humoristisch sketchprogramma met Ronald op tv een Goedemondt, Bas Hoeflaak, uit Leo Alkemade en Jochen Otten. naar Vier vrienden. 100 verschillende in gezichten. 325 scenes. een de 224 locaties. Sluipschutters, op ze zitten overal.

met Jeuk

SpangaS naar is een Nederlandse een jeugd-soapserie van de het makers van ZOOP en de van NCRV. De serie op tv van draait om de levens uit van een groep leerlingen op een het Spangalis door College. Ze op tv maken alles mee wat op op het voortgezet tijdens onderwijs kan op tv gebeuren. Zo lopen het ze stage in een een manege, helpen gehandicapten, worden naar verliefd, maken ruzie, uit in zijn onzeker enzovoort.

Uitzending gemist uit van Vechtershart? naar Op deze de pagina vind je alle uitzendingen met van Vechtershart, uitgezonden naar op met Nederland 3. Heb tijdens je een uitzending van op tv Vechtershart gemist? Kijk deze de dan hier in terug!

Uitzending gemist op NPO 3? Kijk nu de programma's van NPO 3!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z