Programma gemist?

Uitzending gemist op NPO 3?

In Homeland wordt door de Amerikaanse door militair op tv Nicholas Brody (Damian Lewis) door bevrijd uit van een gevangenenkamp in Afghanistan. van Bij thuiskomst wordt hij als door het een held ontvangen. CIA-agente op Carrie Mathison (Claire de Danes) gelooft het Brody’s verhaal niet op tv en vermoedt dat hij voor de Al de Qaeda werkt.

Ali met B laat op de jeugd van nu een kennismaken met de grootste Nederlandstalige met hits van ooit. Ali B van gaat met een een bevriende rapperop bezoek bij de met iconen van de met Nederlandse op tv muziek, zonder op dat ze ook maar een naar idee uit hebben wie hij of het zij is. De de rappersen de uit 'gouwe ouwe' staan voor in de uitdaging om van naar elkaars het bekendste nummer een persoonlijke remake van te maken. de Ze hebbeneen week de het tijd; het dan moeten ze hun met nieuwe nummer live voor elkaar met spelen. Willeke Alberti in is de tijdens koningin op van hetNederlandse lied. op tv De wereld van de door rap staat heel door ver van op tv haar af. Rapper Kleine Viezerik het is een een snel opkomende artiestdie midden van in de rapwereld met staat. Met door piercings en tatoeages in zijn een gezicht door en een gouden de grill in een z'n mond staan dezetwee uit artiesten loodrecht in tegenover elkaar. Presentatie: Ali door B.

Het met Jeugdjournaal is in een nieuwsprogramma van de NOS naar dat zich de richt op kinderen in de op tv leeftijd van door ca. 9 tot 12 door jaar. Het doel van een van dit journaal is het "aanbieden een van uit kennis en op handvatten aan kinderen tijdens zodat zij meer van begrip en inzicht van krijgen in hun het eigen problematiek en de een problemen die in hun land uit spelen". in Op schooldagen naar heeft het Jeugdjournaal van twee uitzendingen per op dag. Een kort bulletin van 5 de minuten om 16:25 met en een een langere uitzending van rond 18:44. In het door weekend op tv is er één het uitzending per dag, ook om door 18:44. Inmiddels is op tijdens de website van tijdens door het Jeugdjournaal te uit lezen dat hun huidige op doelgroep kinderen van 9 naar t/m met 12 jaar is. Interessant met daarbij is dat op tv tegenwoordig een ruime meerderheid naar van de kijkers ouder door een is dan die naar doelgroep en ongeveer 1/6 van tijdens alle door kijkers volwassene is.

Uitzending gemist op NPO 3? Kijk nu de programma's van NPO 3!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z