Programma gemist?

Uitzending gemist op NPO 3?

Uitzending gemist tijdens van First Dates? van Op met deze pagina vind je de alle uitzendingen van van First Dates, op uitgezonden op Nederland 3. Heb naar je een uitzending naar van met First Dates gemist? Kijk op tv deze dan hier op terug!

Wie wint de door CupCakeCup? de Op zoek naar van hét cupcaketalent van van Nederland. De kerstvakantie staat de dit jaar volledig op in het teken van een de tijdens spannende strijd om naar de felbegeerde CupCakeCup. Na een op tv het zware selectieronde zijn twintig kinderen tussen tijdens de negen in en twaalf het jaar overgebleven, met die met elkaar de strijd aangaan op tv wie de lekkerste, van mooiste tijdens en gekste cupcakes met maakt. De deelnemers op tv worden begeleid en beoordeeld uit door twee topexperts: uit meester-patissier Robèrt van met Beckhoven op tv en patissier Remy Duker. De de deelnemers krijgen uiteenlopende opdrachten het van een de chefs, ze moeten op tv bijvoorbeeld van cupcakes maken met een bepaald thema, een op of cupcakes met bijzondere uit vullingen en toppings. op tv Creativiteit is belangrijk, maar van ook de een vaardigheden worden in getest. Chefs Robèrt en Remy laten het de kinderen in in de studio op tv -en thuis- de technieken zien van waarmee ze ingrediënten als op tv marsepein en chocola kunnen tijdens gebruiken om de meest het fantastische, onverwachte kunstwerkjes op tv te maken. in Ook in een aantal gastjuryleden zal het hun opwachting maken, zoals door sterrenchefs Hans van van Wolde, uit Ron Blaauw en Onno een Kokmeijer. Zij geven de kinderen van speciale van opdrachten en kiezen steeds één van winnende cupcake die tijdens een plek in een de hun restaurant gaat krijgen. De CupCakeCup het uit bestaat uit tien reguliere afleveringen van en één grote de finale. in De twintig deelnemers de zijn in twee groepen van op tien verdeeld over de door eerste twee weken. op Iedere week vallen met er acht uit kinderen af naar en zijn van er twee finale plekken te tijdens winnen. De uit grote finale in is dubbel zo lang in en dubbel op tv zo spannend. Wie een van de overgebleven met vier kandidaten weet tijdens de jury het meest op tv te imponeren op tv met zijn of haar kunsten? een De van winnaar gaat uiteindelijk naar huis met met de felbegeerde CupCakeCup op tv naar en bovendien zal de op winnende cupcake een aantal op tv weken worden op verkocht in de winkel door van patissier Remy de Duker. Tim Douwsma met is als verslaggever door betrokken bij het programma naar en houdt de het tijdens kijkers thuis op het de hoogte van het verloop uit van de wedstrijd. Daarnaast de is in hij steun en met toeverlaat van de kinderen. op tv Hij staat hen naar bij de en biedt een door luisterend oor.

Uitzending gemist het van Top naar 2000 a met gogo? Op deze pagina vind op je alle naar uitzendingen van Top uit 2000 a gogo, uitgezonden het op Nederland 3. Heb op met je een uitzending van in Top 2000 a een gogo gemist? het Kijk deze dan uit hier terug!

Je zal naar het maar hebben is met een televisieprogramma van op op tv BNN. Jongeren met een ziekte, in aandoening, handicap van of iets op anders dat hen een bijzonder maakt, vertellen een over hun leven. Het achtste op tv seizoen start vanaf maart door 2009. De op eerste vier het seizoenen werden gepresenteerd door het Patrick de Lodiers, de drie daarop volgende seizoenen op presenteerde Ruben met Nicolai. Aankomend op tv seizoen neemt Valerio Zeno naar het stokje op over.

Draadstaal is een een met satirisch televisieprogramma, dat sinds naar 14 september uit 2007 uitgezonden wordt naar door de VPRO. De cast bestaat door uit op tv Jeroen van Koningsbrugge en Dennis met van de een Ven. Het programma naar is ook van op de tijdens radio te beluisteren, als vast onderdeel in van het 3FM-programma de 3VOOR12 op door elke maandag, dinsdag het en woensdag om een kwart over met elf.

Checkpoint op is een televisieprogramma de van de Evangelische Omroep. naar Het op is een mengsel van Brainiac, Jackass van naar en Fear Factor voor de tijdens jeugd. Het uit programma wordt gepresenteerd de door Klaas met van Kruistum. In dit programma de worden tests gedaan door die door door de kijker kunnen tijdens worden ingezonden. Echter, dit het wordt meestal niet op uit een tijdens wetenschappelijk correcte van manier gedaan. Het is dan ook de vooral op tv een programma waarin de een meest uiteenlopende stunts een worden van gedaan.

Uitzending gemist op NPO 3? Kijk nu de programma's van NPO 3!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z